Aprovat el calendari de dies festius per al 2016

Els ajuntaments hi podran afegir dues festes locals

per Redacció, 16 d'abril de 2015 a les 17:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell de Relacions Laborals ha aprovat el calendari de festes laborals de Catalunya per al 2016, que inclou 12 festes, i on els ajuntaments hi podran afegir dues festes locals més. El calendari ha estat consensuat entre els representants del Govern de la Generalitat, els sindicats i les empreses més representatives de Catalunya. 
 

En el calendari de 2016 es contemplen com a festes laborals a tot el país: 1 de gener (Any Nou), 6 de gener (Reis), 25 de març (Divendres Sant), 28 de març (dilluns de Pasqua Florida), 16 de maig (dilluns de Pasqua Granada), 24 de juny (Sant Joan), 15 d’agost (l’Assumpció), 12 d’octubre (festa nacional d’Espanya), 1 de novembre (Tots Sants), 6 de desembre (Dia de la Constitució), 8 de desembre (la Immaculada), i 26 de desembre (Sant Esteve).

A les dates indicades en aquest calendari, els ajuntaments podran proposar afegir-hi dues festes locals, retribuïdes i no recuperables.

 

Arxivat a:
Societat, festius, calendari
Participació