Pep Coma pot tornar a ser alcalde de Molló per la via ràpida

Tot apunta que, per segona vegada seguida, només hi haurà la llista de CiU | L'exalcalde Lluís Pairó es retira de la política

Arnau Urgell
15 d'abril del 2015
Actualitzat a les 9:53h
Pep Coma es presentarà a la reelecció com a alcalde de Molló. I, si no hi ha cap sorpresa d'última hora, podrà revalidar el càrrec per la vida ja que tot apunta que només es presentarà la llista de CiU. Coma encararà el segon mandat com a batlle amb un equip de govern pràcticament calcat a l'actual. “Repetiran tots els regidors fins i tot el suplent. L'únic canvi serà que entrarà Carme Serra per Lluís Pairó que plega”, explica l'actual alcalde a ElRipollès.info.

Més enllà de la reelecció de Coma, la principal notícia dels comicis serà per tant la retirada de la política municipal de Lluís Pairó. Ha estat 30 anys al consistori dels quals vuit, entre 2003 i 2011, com a alcalde.

En les eleccions de 2011 només es va presentar la llista de CiU. Va aconseguir 137 vots amb una participació del 62%, vint punts menys que quatre anys enrere quan hi havia dues llistes, la dels nacionalistes i uns independents vinculats a ERC.
 

Resultats eleccions municipals a Molló 2007-2011

Tots els resultats de les eleccions municipals 2007-2011

Les municipals 2015 al Ripollès, dia a dia