Un equip de la Fundació MAP, a la Trailwalker d'Oxfam Intermón

per Redacció, 15 d'abril de 2015 a les 07:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'equip de la Fundació MAP a la Trailwalker. Foto: Fundació MAP


Un equip de la Fundació MAP participarà en la cinquena edició de la Trailwalker d’Oxfam Intermón que es disputarà aquest dissabte 18 d'abril entre Olot i Sant Feliu de Guíxols. L’equip, format per set professionals de l’entitat (quatre en competició i tres de suport), tindrà 32 hores per recórrer els 100 quilòmetres del recorregut, que començarà dissabte, a les 10 del mat a Olot.


L’equip, format per Marta Cima, Marta Colomer, Jordi Fernández, Moisès Solà, Jordi Solanellas, Pere Soy, Anna Tubau, ha aconseguit recaptar els 1.500 euros necessaris per participar en una prova de llarga distància que té una motivació triple: repte personal, en equip i per combatre la fam. Els diners de la inscripció es destinen a projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització a més de 90 països de tot el món.

L’equip de la Fundació MAP ha recaptat fons per la inscripció a través de diferents accions com guardioles situades en punts d’atenció al públic, venda de productes fets per l’entitat i un campionat de futbol sala a Sant Joan de les Abadesses. A més, compta amb la col·laboració de sis negocis i empreses col·laboradores.

Oxfam realitza la Trailwalker des del 1981 a 11 països. La d'Olot, que arriba a la cinquena edició, aconsegueix enguany un nou rècord amb més de 350 equips.

 

Participació