Mor un veí de Campdevànol en caure amb la cadira de rodes a l'interior d'un autobús

La víctima, de 60 anys, va patir l'accident en un revolt de la C-17 a Sora i va acabar morint a l'hospital

Redacció
15 d'abril del 2015
Actualitzat a les 12:46h
Un veí de Campdevànol de 60 anys va morir diumenge mentre viatjava en un autobús de línia. L'home, que a causa d'una minusvalidesa anava amb cadira de rodes, va caure a l'interior d'un cotxe de la Teisa en un revolt de la C-17 a Sora (Osona), segons informa “El Punt Avui”. Va ser atès pels serveis sanitaris en el mateix punt de l'accident però va acabar morint en un hospital.

La víctima, Agustí Soldevila Masmitjà, és natural de Campdevànol però actualment combinava la residència entre Barcelona i la població del Ripollès. Diumenge a la tarda va agafar un autobús de línia –el que surt a dos quarts de set de Camprodon- per tornar cap a la ciutat comtal. Com que la víctima anava amb cadira de rodes, a l'interior de l'autobús es va posar a l'espai que hi ha davant de l'escala d'accés, apte per aquests viatgers.

El sinistre es va produir, segons “El Punt Avui”, cap a les set de la tarda quan passaven per Sora. L'autobús va agafar un revolt una mica pronunciat, la cadira de rodes va caure, es va tombar i la víctima va rebre un fort cop al cap que li va provocar la mort en un centre hospitalari abans de les nou. L'home de 60 anys, casat i amb tres fills, serà enterrat aquest migdia a l'església de Sant Cristòfol de Campdevànol.