El tinent d'alcalde de Setcases, de la llista vinculada al PSC, serà el candidat de CiU

Jaume Pujol Moret serà el principal rival de Carlos Fernández | Aleix Busquets "es desvincula quatre anys de l'Ajuntament però no del partit"

Arnau Urgell
14 d'abril del 2015
Actualitzat el 16 d'abril a les 7:09h
Jaume Pujol Moret serà finalment el candidat de CiU a Setcases. Es tracta de l'actual tinent d'alcalde del municipi de la Vall de Camprodon que fa quatre anys es va presentar formant part de la llista d'Independents per Setcases-Progrés Municipal i que ara es convertirà en el principal rival de Carlos Fernández. D'aquesta manera, Aleix Busquets fa un pas enrere i, en declaracions a aquest mitjà, ha explicat que “es desvincula quatre anys de l'Ajuntament però no del partit”.

CiU està pendent de tancar la llista de Setcases però ja té Jaume Pujol com a candidat. A l'espera que ERC anunciï si es torna a presentar, tot apunta que es jugarà l'alcaldia amb Carlos Fernández, que encapçalarà la candidatura d'Independents per Setcases-Candidatura de Progrés. Es dóna la circumstància que l'actual alcalde va arribar a suggerir després de les europees –quan va ser l'únic votant del PSC al municipi- que es podria presentar amb CiU, una possibilitat que la coalició nacionalista va descartar.

A les darreres municipals la llista vinculada al PSC va aconseguir un "sorpasso" històric aconseguint quatre dels cinc regidors i trencant vint anys de governs convergents. Es dóna la circumstància que Jaume Pujol Moret va ser el candidat més votat, per sobre de l'alcalde –hi ha llistes obertes-.
 

Resultats eleccions municipals 2001-2007 municipi per municipi

Resultats municipals 2011-2007 a Setcases

Les municipals 2015 al Ripollès, dia a dia