La versió televisiva d'Adolescents.cat s'estrena a TVR

Redacció
12 d'abril del 2015
Actualitzat el 13 d'abril a les 6:58h
Rodatge d'Adolescents.cat.

La versió televisiva del portal digital Adolescents.cat s'estrena aquest diumenge a les 22h a una vintena de canals locals, entre els quals Televisió de Ripollès. El programa, plantejat com una "sitcom" enregistrada a la redacció del mitjà a Vic, incorpora seccions sobre actualitat, entrevistes, música i consells adreçats a un públic d'entre 12 i 20 anys.

"Adolescents.cat" és una producció de La Xarxa de Comunicació Local amb la col·laboració de Fem Produccions i el suport de la Direcció General de Joventut del departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya.

El portal de referència a Catalunya

Adolescents.cat és un portal d'entreteniment i informació pensat per als més joves. A banda de notícies d'interès sobre personatges coneguts, novetats musicals i vídeos, el web destaca per la interrelació amb els usuaris, que poden plantejar dubtes que després resolen experts en psicologia, sexologia i nutrició. En només cinc anys, ha esdevingut el web de referència per a milers de joves que hi troben un espai on informar-se i expressar-se amb llibertat.

La redacció, escenari d'una "sitcom"

Per a l'adaptació televisiva dels continguts del portal, s'ha concebut un format en què la redacció es converteix en l'escenari d'una "sitcom". Des d'aquest espai, els impulsors del web i presentadors de l'espai, Roger Carandell i Ernest Codina, donaran pas als diferents continguts, d'entre els que destaquen "L'entrevista", "El consultori" o la visita que l'equip del programa farà cada setmana als locals d'assaig dels grups musicals més destacats del país.

Forta presència a les xarxes socials

"Adolescents.cat" s'emetrà els diumenges a les 22h per Canal Taronja Central, Lleida TV, El Punt Avui TV, Empordà TV, RTV Vandellòs - Hospitalet de l'Infant, Canal Blau TV, VOTV, Olot Televisió, Televisió del Berguedà, EL 9 TV, ETV, m1tv, Cugat.cat, TV Sant Cugat - Vallès 1 TV, TAC 12, Televisió de Girona, Canal Terrassa, Canal Terres de l'Ebre, RTV l'Escala, TV Costa Brava, TV Ripollès, La Palma TV i RTV10 Sant Esteve.

El programa es podrà seguir també en "streaming" a www.xiptv.cat, on a partir de les 22.30h es podrà tornar a veure. Amb una forta presència a les xarxes socials, tota l'activitat que generi quedarà recollida en el perfil de Twitter @adolescents_cat i a facebook.com/adolescents.cat. Qui vulgui participar o deixar la seva opinió sobre la primera edició de l'espai podrà fer-ho amb l'etiqueta #Adolescents1.