El «caçador de bolets», número 2 de CiU a Planoles

El micòleg Enric Gràcia farà tàndem amb el cap de llista Txema Corcuera

Enric Gràcia i Txema Corcuera
Enric Gràcia i Txema Corcuera | CiU
Redacció
07 d'abril del 2015
Actualitzat el 09 d'abril a les 17:37h

Enric Gràcia, Txema Corcuera i Montserrat Viñas, de CiU Planoles Foto: CiU


El popular micòleg Enric Gràcia, conegut per la seva participació a “Caçadors de bolets”, viurà la seva primera experiència en política municipal amb CiU de Planoles. Gràcia serà el número dos d'una llista que encapçalarà Txema Corcuera, en substitució de Jeroni Surroca.

Planoles és un dels municipis que aquest 2015 canviarà d'alcalde ja que Eva Salmerón ha anunciat que no es tornarà a presentar. En aquest context CiU treballa amb un “projecte a llarg termini”. “Txema Corcuera és un bon candidat a ser alcalde durant els propers vuit anys”, explica Xavier Cima, president comarcal de CDC. Cal recordar que des de la retirada de Lluís Rodríguez els nacionalistes no han trobat la fórmula a Planoles amb la dimissió forçada de Josep Antoni Fernández –condemnat per corrupció- i el pas de Salmerón als independents de Gent per Planoles.

Txema Corcuera és orignari de Barberà de Vallès i viu a Planoles des del 2007. No és un nouvingut en la política municipal de Planoles ja que fa quatre anys que és regidor de CiU, a l'oposició. El seu número 2 serà Enric Gràcia, originari des de Barcelona però vinculat a la Vall de Ribes des de fa dècades. A banda de ser especialista en bolets és un gran coneixedor del medi forestal, un tema de vital importància en un municipi com Planoles. A la presentació de la candidatura també hi va participar Montserrat Viñas malgrat que hores d'ara encara no està decidit quina posició ocuparà.