Un gol de penal agònic decanta el derbi pel Camprodon (2-1)

L'Abadessenc, que divendres va guanyar el partit pendent amb el Tordera, es manté líder

07 d'abril del 2015
Actualitzat el 08 d'abril a les 7:21h
UE Camprodon
UE Camprodon | GolCat

La UE Camprodon, abans d'iniciar el derbi. Foto: Sergi Vargas/GolCat

Un gol de penal agònic, quan ja s'havia complert el temps de descompte, va permetre al Camprodon endur-se un vibrant derbi amb l'Abadessenc. Els homes de Manel Puigverd van guanyar per 2 a 1 i, d'aquesta manera, s'enganxen de ple a la lluita per l'ascens. La classificació, ara sense cap partit pendent, té els santjoanins com a líders amb 51 punts –malgrat que el web de la FCF els en dóna 49-, el Guíxols amb 48, el Camprodon amb 46 i el Can Gibert amb 45. La millor crònica, fotografies i vídeos dels partits la podeu trobar a "GolCat".

El partit va començar molt bé per l'Abadessenc que divendres havia acabat la segona part pendent amb el Tordera amb victòria (3-1). Edgar va avançar els visitants tot just al minut 7, un gol que els va donar tranquil·litat per controlar el matx i buscar el segon. Tanmateix, l'empat no es  va fer esperar i un mal rebuig de la defensa el va aprofitar Eric per empatar al minut 21 amb un xut ras i molt potent. Les ocasions es van succeir a les dues porteries però el marcador ja no es va moure fins al descans.

Els jugadors de l'Abadessenc, protestant a l'àrbitre. Foto: Sergi Vargas/GolCat

A la represa es va mantenir l'escenari amb emoció i sense gols. Es va arribar al quart d'hora final amb l'empat a un i l'intent dels dos equips de dominar la pilota per marcar un segon gol que fos decisiu pel partit i per a la classificació. La millor ocasió la va tenir Uri al minut 88 que va engaltar un gran xut que va acabar a l'escaire de la porteria del Camprodon després que la salvés el porter Sala. Quan semblava que el partit acabaria amb repartiment de punts va arribar la jugada decisiva al minut 94. Un penal de Joan Caballé sobre Darné el va transformar Vílchez desencadenant l'eufòria al Camp de la Vila i la tristesa entre els nombrosos seguidors de l'equip santjoaní.

En aabar el partit l'entrenador de l'Abadessenc, Toni García, assegurava a "GolCat" que “el més just hauria estat un empat”. “El penal potser ho era però també que el temps afegit ja s'havia acabat”. Eric Latorre, del Camprodon, assegurava que la victòria havia estat “un premi al treball de tots”. “Som ambiciosos”, assenyalava en referència a una classificació més oberta que mai.