Núria Pau, campiona d'Espanya d'eslàlom

L'esquiadora ribetana queda segona al gegant i s'emporta la combinada a l'estatal

Núria Pau
Núria Pau | FCEH
Redacció
31 de març del 2015
Actualitzat el 02 d'abril a les 8:53h

Núria Pau, campiona estatal d'eslàlom Foto: FCEH


Núria Pau es va proclamar aquest dilluns campiona d'Espanya d'esquí d'eslàlom en una prova disputada a Beret després d'una “segona mànega sense errors”. Els campionats estatals han acabat aquest dimarts amb el gegant on l'esquiadora de Ribes ha estat segona. Dos podis –que sumats a la cinquena posició al supergegant- li han valgut l'or a la combinada.

L'esquiadora de Ribes de Freser va pujar dilluns a l'esglaó més alt del podi de l'eslàlom amb un temps total de 2:05:90. La cursa es va disputar amb meteorologia adversa amb pluja i vent, una situació que va fer que es disputés l'eslàlom –la prova més tècnica- en comptes del gegant. La cursa sortia a la cota 2.060 metres i acabava a 1.860 amb un total de 68 portes.

“Les condicions eren difícils a causa de la precipitació i a la primera mànega no he esquiat com volia”, va explicar la ribetana en acabar la prova. “A la segona han preparat molt bé la pista i he competit molt millor, sense cometre cap error”, va afegir. El podi va ser íntegrament català ja que l'aranesa Júlia Bargalló va ser segona amb 2:06:89 mentre que Anna Diaz-Prieto es va penjar el bronze (2:08:22).