L'alcalde de Llanars tampoc es presentarà a la reelecció

Esteve Costa deixarà el càrrec després de vuit anys | És el quart batlle que anuncia la retirada

per Redacció , 31 de març de 2015 a les 10:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de març de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Esteve Costa, amb la resta de la candidatura del 2011. Foto: Independent per Llanars


Esteve Costa, alcalde de Llanars, no es presentarà a la reelecció. D'aquesta manera es convertirà en el quart batlle del Ripollès –d'un total de dinou- que deixarà el càrrec després de les municipals del 24 de maig. La decisió de Costa, que ha confirmat a aquest mitjà, ja la tenia presa a inicis de legislatura i suposarà posar fi a vuit anys de govern al capdavant d'Independents per Llanars.


Esteve Costa, enginyer agrònom de professió, va accedir al càrrec a les eleccions del 2007. La llista d'Independents per Llanars va aconseguir quatre regidors mentre que CiU es va quedar amb tres. Els resultats es van repetir el 2011. Hores d'ara es treballa per trobar un relleu que asseguri la continuïtat d'Independents per Llanars.

A banda de l'alcalde de Llanars tampoc es presentaran a la reelecció Josep Palos (CiU), de Sant Pau de Segúries; Eva Salmerón (Gent per Planoles), de Planoles; i el republicà Esteve Perpinyà, de Pardines, que fa un any i mig va anunciar la seva decisió.

 

Participació