Agustí Mas, nou cap comarcal de la JNC

Substitueix en el càrrec després de dos anys a Jordi Gumí

Redacció
30 de març del 2015
Actualitzat a les 16:11h
Agustí Mas és, des d'aquest diumenge, nou cap comarcal de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) al Ripollès. D'aquesta manera, substitueix en el càrrec a Jordi Gumí que havia encapçalat la branca jove de Convergència a la comarca en els darrers dos anys.

L'assemblea celebrada aquest cap de setmana a Ripoll també va servir per escollir Jaume Puig i Clàudia Nieto com a consellers nacionals, que representaran el Ripollès al màxim òrgan de decisió intercongressual de la formació política juvenil. A l'assemblea hi va assistir, a més, el cap local de Ripoll de CDC i regidor d'Hisenda de l'Ajuntament, Josep Maria Creixans, i el coordinador territorial de la JNC de les comarques gironines, Jordi Bobet.

Agustí Mas, amb 28 anys i de Ripoll, enfoca aquesta etapa “com un moment clau per al col·lectiu, ja que el país arriba al moment per al qual la JNC ha treballat des que es va fundar: la consecució de la independència de Catalunya”. Per això, explica en una nota de premsa, planteja un mandat en què “l'organització estarà completament mobilitzada per assegurar el sí a la independència a les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre”. Així,”l'eix principal serà l'activisme i la capacitat de ser presents en tots els àmbits en què es mou el jovent de la comarca”, asseguren des de la JNC del Ripollès.