En directe: Premis Enderrock 2015

Els Txarango, grans protagonistes amb un total de cinc guardons

Txarango, als Premis Enderrock
Txarango, als Premis Enderrock | Enderrock
Redacció
26 de març del 2015
Actualitzat a les 23:07h
 

El Teatre Municipal de Girona acollirà avui per tercer any consecutiu, a partir de les nou del vespre, la cerimònia dels Premis Enderrock. El duet còmic Xuriguera & Faixedas tornarà a conduir la gala on els Txarango seran els grans protagonistes amb un total de cinc guardons.

La vetllanda comptarà amb el suport d'una desena d'artistes i periodistes que pujaran a l'escenari a presentar els reconeixements per als músics premiats: el periodista i col·laborador d'Enderrock Pere Mas; el director i presentador del programa Generació digital de TV3, Lluís Marquina; el presentador de La tribu de Catalunya Ràdio, Xavi Rosiñol; l'actriu i presentadora Txe Arana; les actrius Estel Solé i Aina Clotet; els cantants  Dolo Beltrán  i Pere Jou (Quart Primera), l'humorista Peyu i els ballarins de hip-hop Brodas Bros. 

Una llarga llista de guardonats, tant per la crítica com pel públic, recolliran algun reconeixement: Txarango, Els Amics de les Arts, Joan Dausà, Cesk Freixas, Lo Gitano Blanc, Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernàndez Miró, Oques Grasses, Love Of Lesbian... 
 

La guia dels Premis Enderrock 2015