Una llista independent vinculada a ERC pretén rellevar Esteve Perpinyà a Pardines

La candidatura, formada per Núria Pérez, Marta Desel, Joan Garrido i Jordi Perpinyà, no decidirà l'alcaldable fins després de les municipals

Els quatre integrants de la nova llista de Pardines
Els quatre integrants de la nova llista de Pardines | Facebook
Arnau Urgell
24 de març del 2015
Actualitzat a les 20:31h

Els quatre integrants de la nova llista de Pardines. Foto: Facebook


Esteve Perpinyà ha estat l'alcalde de Pardines durant els darrers dotze anys. Fa mesos ja va anunciar que no es tornaria a presentar i preveia molt difícil trobar relleu. Tanmateix, un grup de quatre joves del poble ha constituït una llista independent vinculada a ERC que intentarà rellevar-lo a partir del 24 de maig.

La candidatura està formada per Núria Pérez Desel, Marta Desel Serra, Joan Garrido Panicello i Jordi Perpinyà. Una de les singularitats, segons explica Pérez a ElRipollès.info, és que en principi no nomenaran un alcaldable sinó que ho deixaran per després de les municipals del 24 de maig. De fet, en els pobles petits com a Pardines els electors voten els candidats de manera individual –malgrat que després en la constitució de l'Ajuntament els regidors escullen un alcalde-.

La llista, que vol donar continuïtat a l'obra de govern dels equips de govern d'Esteve Perpinyà, ha de decidir en breu el nom exacte. El que és segur és que durà l'epítet Acord Muncipal i, per tant, sumarà els vots al Consell Comarcal a ERC. Dels quatre integrants –amb edats compreses entre els 25 i els 42 anys- només Marta Desel era actualment regidora al consistori pardinenc.