El Besalú frena l'Abadessenc i el deixa a tres punts del liderat

El Camprodon empata a casa amb el líder, el Guíxols

23 de març del 2015
Actualitzat a les 9:14h
El Besalú va frenar aquest cap de setmana la bona ratxa de l'Abadessenc (2-1). La derrota deixa els santjoanins a tres punts del liderat malgrat que té dos partits pendents –un dels quals amb un còmode 2 a 0 a la mitja part-. Precisament el líder, el Guíxols, va empatar al camp del Camprodon, un resultat que manté els homes de Manel Puigverd quarts però a cinc punts de la plaça de promoció que, provisionalment, ocupa l'Abadessenc.

En un moment crucial de la temporada els equips capdavanters del grup 1 de Segona Catalana s'estan mostrant irregulars. No en va, el Can Gibert –tercer amb 42 punts- va ser l'únic equip dels nou primers capaç de guanyar. Els resultats mantenen el Guíxols líder amb 48 punts, l'Abadessenc és segon amb 43 mentre que el Camprodon se situa quart amb 40.

L'Abadessenc va perdre al camp del Besalú un partit que guanyava al descans amb un gol de Javier Pérez al minut 36. A la recta final els garrotxins van remuntar amb gols de David Sànchez i de Joan Riera, als minuts 72 i 84. El Camprodon, per la seva banda, va salvar un punt a un quart d'hora del final. Robin Montalban va igualar un marcador al minut 76 que havia estrenat el Guíxols al 62 gràcies a Musa Sillah.