La neu congela el liderat de l'Abadessenc

El partit amb el Tordera, suspès a la mitja part amb 2-0 | El Camprodon guanya i és tercer

16 de març del 2015
Actualitzat a les 9:24h
La neu ha deixat l'Abadessenc aquest cap de setmana sense liderat. És una situació virtual ja que els santjoanins van veure com el partit contra el Tordera, en plena nevada, se suspenia a la mitja part amb un clar 2 a 0 al marcador. A més, queda pendent el derbi amb el Camprodon que també es va suspendre a causa de la neu.

El Camprodon, per la seva banda, no va fallar al camp del Torroella (1-2), el cuer de la categoria i que ja té un peu i mig a Tercera Catalana. Els empordanesos es van avançar a la primera part gràcies a Xavier Gil mentre que els homes de Manel Puigverd van remuntar a la segona. Bernat Jiménez va empatar al 58 mentre que Gerard Capdevila, des del punt de penal, va aconseguir el gol de la victòria al minut 78.

Els camprodonins sumen ara 39 punts, els mateixos que el Can Gibert i un més que el Vilamalla. Per davant queden el Guíxols (47 punts) i l'Abadessenc amb 45 i dos partits pendents.

El fantasma del descens sobrevola Ripoll

El CF Ripoll no aixeca cap i aquest diumenge va encadenar la quarta derrota consecutiva. Va perdre amb el Santa Pau per 2 a 3 amb un gol dels garrotxins al minut 88. De fet, els visitants ja s'havien avançat 0 a 1 i 1 a 2, a la part inicial de les dues parts. La desfeta –la quinzena en 23 partits- deixa els ripollesos amb 16 punts, a tres de la promoció de permanència i a cinc de la permanència.