Enfarinada a mitjans de març

En poc més de 48 hores es passa d'un temps primaveral, amb màximes de 20 graus al Ripollès, a nevar per sota dels 700 metres | El partit de l'Abadessenc, suspès a la mitja part

Camprodon ben enfarinat aquest dissabte a la tarda
Camprodon ben enfarinat aquest dissabte a la tarda | Marc Navarro
Redacció
14 de març del 2015
Actualitzat el 15 de març a les 16:46h

La màquina netejant la carretera d'Espinavell. Foto: Pep Coma


En poc més de 48 hores s'ha passat d'un temps primaveral –amb màximes que dijous fregaven als 20 graus a Ripoll- a nevar amb major o menor intensitat a tot el Ripollès. Tot plegat a mitjans de març, un temps on la primavera i l'hivern lluiten per imposar-se.

La neu ha baixat aquest dissabte a la tarda a totes les cotes del Ripollès per bé que només ha agafat per sobre dels 800-900 metres. Segons el Servei Català del Trànsit hi ha hagut problemes puntuals per circular a la C-38 entre Camprodon i Molló, un dels punts on la nevada ha deixat gruix, i a la N-260 a l'entorn de Sant Joan de les Abadesses. Cap a les sis la nevada ha remès i, malgrat que en les properes hores el temps tendirà a millorar, no es descarten més ruixats de cara a diumenge a la tarda, amb una cota que podria pujar una mica.

Enfarinada a Sant Joan de les Abadesses. Foto: Marc Cargol


Una de les incidències de la nevada ha estat la suspensió a la mitja part del partit que enfrontava l'Abadessenc amb el Tordera amb un 2 a 0 al marcador. Es dóna la circumstànca que la darrera nevada ja havia deixat els santjoanins sense jugar el derbi amb el Camprodon.

Camprodon ben enfarinat aquest dissabte a la tarda. Foto: Marc Navarro