L'HC Ripoll no falla a Bigues i Riells i amplia el marge per ascendir

El triomf per 1 a 4 deixa enrere la primera derrota de la temporada de la setmana passada

09 de març del 2015
Actualitzat a les 7:47h
L'Hoquei Club Ripoll no va fallar a la pista del Bigues i Riells (1-4) i es va refer de la primera derrota de la temporada que va patir el cap de setmana passat. El triomf li permet consolidar el liderat i ampliar a deu punts el marge sobre el tercer classificat després de l'ensopegada del Vilassar. Els homes de Dani Viñas sumen 49 punts pels 42 del Folgueroles, els 39 del Sentmenat i els 37 dels maresmencs.

L'expulsió del porter local –que també va ser castigat amb un penal- el va aprofitar Sabata per col·locar el 0 al 1 al marcador. Abans del del descans va arribar el segon gol, obra de Ferrer, absent en el partit contra el Sentmenat.

La segona part va tenir un guió similar. Dos gols ripollesos obra de Sabata i Jeremi, van incrementar l'avantatge fins al 0-4. El Ripoll va tenir moltes ocasions per incrementar el seu marcador, però li va mancar fortuna en els darrers metres. Només a cinc minuts pel final l'equip local va aconseguir marcar el seu gol, després de nombrosos xuts contra la porteria de Moi Adam.