«El foraster» de TV3 s'atura a Queralbs

El programa de Quim Masferrer s'emet dilluns a les 22.30

Redacció
01 de març del 2015
Actualitzat a les 10:06h
«El Foraster», a Queralbs
«El Foraster», a Queralbs | TV3

«El Foraster», aquest dilluns a Queralbs. Foto: TV3


El foraster de TV3 torna a fer parada al Ripollès. En aquesta ocasió serà Queralbs i el programa, conduït per l'actor Quim Masferrer, s'emetrà aquest dilluns a partir de les 22.30.

Queralbs, situat a 1.200 metres, és la porta d'entrada a la vall de Núria i un paradís pels excursionistes amb cims com el Puigmal, el Noufonts, el Noucreus... Masferrer serà tan al poble com al santuari on descobrirà els misteris de l'Olla de Sant Gil. A Queralbs conversarà amb un assassí de novel·la, descobrirà que no hi ha cap rellotge que vagi a l'hora i compartirà foc amb uns veïns de tragèdia: uns descendents directes del Manelic i la Marta de Terra baixa.

I, a més, en un poble on el sol es pon molt d'hora, aprendrà que la nit dóna molt de si, sobretot a cal fuster, on s'amaguen els secrets prehistòrics més ben guardats de la vall. Sigui de nit o de dia, sempre estarà acompanyat per una música única, la banda sonora del poble, el xiulet del cremallera.

Cal recordar que en la segona temporada de programa El foraster ja es va aturar a Molló, programa que va assolir una audiència de més de mig milió de persones.