Albert Bosch, Manel Belda i Ferran Gonzàlez, a la presentació del llibre de Xavier Gual

L'acte se celebrarà divendres al Fortí de l'Estrella de Ripoll

Redacció
04 de març del 2015
Actualitzat a les 16:01h
El Fortí de l'Estrella de Ripoll continua amb la seva intensa programació cultural. El proper divendres 6 de març, després d'inaugurar una exposició de pintura de Noelga Ortega, es presentarà el llibre del berguedà Xavier Gual, El món (no) és un lloc perillós.

Xavier Gual és un periodista reconvertit a empresari. Quan tenia poc més de 20 anys va participar a mitjans escrits i radiofònics com Regió-7, l’Avui i la Cadena-13. Poc abans dels trenta es va incorporar al món empresarial i industrial. Actualment dirigeix dues societats del sector dels acers. La seves vocacions d’observador, crític i escriptor han convertit els seus freqüents viatges professionals en una recerca constant de persones i experiències per explicar.

El món (no) és un lloc perillós relata la seva experiència en una seixantena de països d'arreu del món. Gual, que és col·laborador de NacióBerguedà, parla sis idiomes. El periodista Joan Barbé introduirà el llibre mentre que l'activista Pep García en farà un resum final. A més, hi haurà un debat amb tres ripollesos molt viatgers: Manel Belda, filòsof i director d'institut; Ferran Gonzàlez-Prat, biòleg i activista ambiental; i Albert Bosch, aventurer i empresari.

L'activitat cultural al Fortí de l'Estrella continuarà el diumenge 8 de març amb un concert dels Glaucs en format duet. Serà a partir de les set del vespre.
 

Ressenya d'El món (no) és un lloc perillós a Nació Digital