ERC de Sant Joan confia per segona vegada en Sergi Albrich

El jove regidor republicà té com a gran objectiu trencar vuit anys de majoria absoluta de l'alcalde Ramon Roqué

Arnau Urgell
21 de febrer del 2015
Actualitzat el 24 de febrer a les 16:06h
Sergi Albrich, a l'esquerra
Sergi Albrich, a l'esquerra | ERC

Sergi Albrich, amb Teresa Jordà i M. Carme Freixa. Foto: ERC
 

Sergi Albrich repetirà com a cap de llista d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Sant Joan de les Abadesses. L'assemblea de la formació republicana va escollir aquest divendres per unanimitat el jove regidor com a candidat per segona vegada amb l'objectiu de trencar vuit anys de majoria absoluta de l'alcalde Ramon Roqué.

Albrich, de 32 anys, és regidor des del desembre de 2010. Va prendre possessió del càrrec en substitució de l'exalcaldessa Elisabet Regué a qui també va substituir com a cap de llista. A més, des del juny del 2010 ocupa el càrrec de president de la secció local. El primer intent com candidat d'ERC no va ser massa fructífer ja que no només es va mantenir la majoria absoluta del PSC sinó que els republicans van passar de tres a dos regidors i van esdevenir tercera força.

Ara, quatre anys després, Sergi Albrich ho tornarà a intentar. “Som l'alternativa a vuit anys de majoria asboluta. En aquesta segona legislatura s'ha notat una gran relaxació en la gestió de l'equip de govern així com una reiterada poca voluntat de consens”, ha explicat el regidor republicà a ElRipollès.info. “L'Ajuntament té la responsabilitat de mantenir viu el municipi i aquesta sensació disminueix dia rere dia”, ha conclòs.

ERC és el primer partit que designa formalment cap de llista a Sant Joan de les Abadesses. L'alcalde Ramon Roqué repetirà malgrat que no ha fet públic amb quina llista –podria fer-ho amb MES, el nou partit socialista sobiranista, o bé com a independent- mentre que CiU haurà d'escollir nou cap de llista després que Raimon Traver plegués a mitja legislatura. Finalment, la CUP i el PP encara no han anunciat si es presentaran.