Homenatge a Matilde Valerio, veïna centenària de Campdevànol

Matilde Valerio
Matilde Valerio | Benestar i Família
Redacció
19 de febrer del 2015
Actualitzat a les 16:13h
La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Girona, Montserrat Roura, ha lliurat aquest dijous la Medalla Centenària de la Generalitat a Matilde Valerio. A l’acte, que s’ha celebrat a la residència i centre de dia de Campdevànol, hi han assistit familiars i amics, l’alcalde del municipi, Joan Manso, així com el personal i la direcció del centre.
 
Matilde Valerio Silveira va néixer el 19 de febrer de 1915 a San Joan (Alacant). Va venir al Principat quan era jove i va viure molts anys a Badalona. Més tard es va instal·lar amb el seu fill, a Campdevànol i des de fa uns temps viu a la residència de la localitat on li agrada participar de les activitats que organitzen. També té un nét i dos besnéts.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d'una medalla gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.