Diversos conductors denuncien apedregaments a la C-17

Vidres trencats i portes xafades, el resultat d’una possible broma perillosa a la Garriga

Vídeo d'un dels cotxes apedregats
Vídeo d'un dels cotxes apedregats
Redacció Osona.com
13 de febrer del 2015
Actualitzat el 17 de febrer a les 12:28h

Diversos usuaris de la C-17 han denunciat a les xarxes socials l’apedragament de vehicles al punt quilomètric 30 d’aquesta carretera, a l’alçada de la Doma de la Garriga, al Vallès Oriental. Els fets van succeir el divendres, 6 de febrer, entre les vuit i les nou del vespre.

Un dels usuaris mostra en un vídeo com va quedar el vidre del seu cotxe, a causa “d’un boig” que tirava pedres. L’afectat, que no va resultar ferit, assegura que uns vuit o nou vehicles també van rebre un impacte i van patir diversos danys materials.

En Manel, un altre dels afectats i veí de la Garriga, ha explicat a Osona.com que també va rebre una pedregada a la mateixa hora al costat de la seva furgoneta, com es pot veure en la fotografia de sota, i que va posar la conseqüent denúncia a la Guàrdia Urbana de la Garriga. Aquest conductor diu que va veure pedres al terra, que podien haver caigut d’un camió, però descarta que l’impacte vingués d’alguna pedra esquitxada per un altre vehicle que circulava per la carretera. “El cop va venir del costat, havia de ser algú que estava tirant pedres”, argumenta.

Dos dels altres conductors implicats han posat sendes denúncies a la comissaria dels Mossos de Vic, segons ha informat un portaveu del cos. Ens els dos casos, no van veure ningú i diuen que hi havia pedres a la calçada. “No descartem que hagin pogut ser atacs intencionats, però tampoc ho podem assegurar”, apunta el mateix portaveu.