Els alumnes interactuen amb «Ripoll, bressol de l'art i la creació»

El dijous 12 de febrer Xavier Escribà oferirà una visita guiada al seu projecte artístic

Redacció
11 de febrer del 2015
Actualitzat a les 10:10h
El projecte guanyador del certamen "Ripoll, Bressol de l'art i la creació", de l'artista Xavier Escribà, arriba aquesta setmana al seu punt àlgid. Durant tres setmanes s'ha pogut veure el treball i l'obra de a l'espai d'art Marià Font de la Lira per on han passat gairebé tots els alumnes de primària de les escoles de Ripoll. Després, tots els alumnes han fet un taller pràctic a l'Scriptòrium de Ripoll amb la monitora Laia Rigat.

Seguint la filosofia del projecte d'Escribà, que es caracteritza per la constant recerca, el mestissatge i la hibridació de diverses disciplines artístiques, els alumnes només tenien la condició de triar dos materials dels quatre que es proposaven: paper, cartró, roba i plàstic, per fer una obra els resultats de les quals, a l'entorn de 500 obres diferents, es poden veure a l'espai de la Lira. El dijous 12 de febrer, a les 6 de la tarda, l'artista Xavier Escribà proposa una visita conjunta a les obres i al taller de la mà de l'artista.

"Ripoll, Bressol de l'art i la creació" és una de les iniciatives vinculades a la Capitalitat de la Cultura Catalana del 2013 on es van presentar deu propostes artístiques.