El Festival de Música Antiga dels Pirineus ofereix paquets turístics

El certamen enguany farà concerts a Ripoll i Sant Joan

Redacció
11 de febrer del 2015
Actualitzat el 13 de febrer a les 12:23h
El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) oferirà, a partir del març, un conjunt de paquets turístics per tal que el públic tingui l’opció de dormir als pobles que acullen els seus concerts, a un preu més reduït del que costarien les entrades i l’allotjament per separat. Al Ripollès, els espectacles que entren dintre d’aquestes ofertes són el d’Euskalbarrok Ensemble de Sant Joan de les Abadesses i Música Alchemica a Ripoll, el divendres 21 i dissabte 22 d’agost, respectivament.

Els paquets poden ser d’una nit, assistint a un dels concerts, o de dues nits, assistint als dos concerts. Els allotjaments de la promoció són els hotels Les Planes del Grau a Sant Joan de les Abadesses i la Solana del Ter a Ripoll. Trobareu tota la informació i opcions d’aquests paquets en un web específic.

El FeMAP és una iniciativa que busca combinar la música medieval, renaixentista i barroca amb el patrimoni arquitectònic de les nostres contrades. El FeMAP neix de la unió d’esforços de diverses localitats del Pirineu Català amb la voluntat d’oferir una programació d’alta qualitat i de referència, promocionant el país i fomentant la recuperació i projecció del patrimoni cultural català. Des d’aquesta edició, Sant Joan de les Abadesses ampliarà l’oferta del festival al Ripollès, que ja comptava amb Ripoll entre les poblacions participants.