El CAP de Ripoll es queda quatre dies sense calefacció

L'avaria a la caldera va obligar a escalfar-se amb aparells elèctrics provocant puntualment sobrecàrregues a la instal·lació | La situació es va començar a normalitzar a partir de dimecres

Redacció
06 de febrer del 2015
Actualitzat el 09 de febrer a les 18:02h
El centre d'atenció primària (CAP) de Ripoll ha estat quatre dies sense calefacció coincidint amb els dies més freds de l'hivern. L'avaria, segons va avançar el Diari de Girona, es va produir a la caldera de l'equipament el dissabte i no es va poder solucionar de manera parcial fins aquest dimecres.

Durant els dies que s'ha allargat l'avaria el servei a l'ambulatori s'ha mantingut amb normalitat. El personal mèdic i administratiu s'ha escalfat mitjançat calefactors elèctrics. Una situació que, segons el Diari de Girona, ha provocat de manera puntual que saltessin els tèrmics a causa de la sobrecarrega de la xarxa.

Aquest dimecres al matí –coincidint amb una enfarinada a la vila- una empresa de manteniment va poder restablir parcialment el servei de calefacció. Els problemes amb els sistemes de calefacció van més enllà de Ripoll ja que en el cas de les urgències de l'Hospital de Berga han estat dues setmanes sense.