La neu passa de llarg i no deixa gruix al Baix Ripollès

Les precipitacions febles, que s'han produït a la matinada i fins a mig matí, difícilment es repetiran | Vent i fred, protagonistes els propers dies

Redacció
03 de febrer del 2015
Actualitzat a les 16:24h
El Catllar enfarinat, aquest dimarts al migdia
El Catllar enfarinat, aquest dimarts al migdia | Arnau Urgell

El Catllar enfarinat, aquest dimarts al migdia. Foto: Arnau Urgell


La nevada que ha afectat bona part de les comarques de la Catalunya Central i de l'entorn de la Regió Metropolitana de Barcelona han passat força de llarg de la comarca. Tot i que al llarg del matí ha nevat de manera intermitent al Baix Ripollès, pràcticament no ha agafat. A partir del migdia el sol ja ha començat a sortir el sol i no esta previst que es repeteixin les precipitacions.

El dimarts s'ha llevat amb una mínima enfarinada al Baix Ripollès. Una emblanquinada que al cap de poc s'ha fos malgrat que al llarg del matí ha continuat nevant de manera intermitent. A Ripoll, per exemple, al migdia només es veia enfarinat el cim del Catllar, un dels punts de referència de la vila. En canvi, la nevada ha estat força important en diversos punts d'Osona i, fins i tot, ha provocat problemes de trànsit a l'Eix Transversal.

Al Ripollès no està previst que hi hagi més nevades els propers dies. Això sí, les temperatures aniran a la baixa i s'esperen els dies més freds de l'hivern –segurament dels dos-tres darrers anys-.

Enfarinada anecdòtica a Ripoll, aquest matí. Foto: Arnau Urgell