L'Abadessenc no falla amb el cuer i consolida el liderat de 2a Catalana

El Camprodon torna a perdre i ja té la plaça de promoció a 5 punts

02 de febrer del 2015
Actualitzat a les 12:07h
L'Abadessenc continua en ratxa –encadena cinc victòries consecutives- i una setmana més és líder en solitari al grup 1 de Segona. Això sí, aquest cap de setmana no ho va tenir fàcil a Torroella on per sumar els tres punts va haver d'esperar als minuts finals (1-2). El Camprodon, en canvi, va perdre per segona jornada consecutiva i ja té la segona plaça, la que marca la promoció, a cinc punts.

El Torroella, el cuer de la categoria, va plantar cara al líder. Els santjoanins es van avançar just abans del descans amb un gol de Nil Coll. Tanmateix, els locals van empatar al minut 72 gràcies a Xavier Gil i, durant vuit minuts, van aconseguir mantenir l'empat. A deu del minut final va arribar el gol de Mohamed Darkaoui que va permetre a l'equip de Toni García sumar tres punts. En tenen 39, tres més que el Guíxols i a set del Can Gibert que és tercer.

El Camprodon, per la seva banda, va caure a casa amb el Bescanó, un dels equips de la zona baixa per a 1 3. Els gironins es van avançar al minut 3 gràcies a Oscar Oliva però ràpidament va empatar Gerard Capdevila (minut 7). El Bescanó, de nou, es va avançar gràcies a Sergi Gonzàlez al minut 21 mentre que la sentència no va arribar fins al temps afegit gràcies a Òscar Peraferrer. Els camprodonins continuen cinquens però ja tenen la promoció a cinc punts i l'ascens directe a vuit.