El Ral·li Montecarlo Històric travessa el Ripollès sense aturar-se

El Ral·li Montecarlo Històric, a Molló
El Ral·li Montecarlo Històric, a Molló | JMM
Redacció
02 de febrer del 2015
Actualitzat a les 9:21h

El Ral·li Montecarlo Històric, a Molló Foto: Josep Maria Montaner


Una cinquantena de cotxes clàssics van travessar divendres el Ripollès en una de les etapes prèvies del Ral·li Montecarlo Històric. Els vehicles provenien de Barcelona on es va establir una de les cinc pre-sortides de la prova de regularitat de vehicles històrics més prestigiosa a nivell mundial.

Els cotxes, a diferència d'altres anys, no es van aturar al Ripollès. En aquesta ocasió es va canvair el punt de control de Ripoll a la Catalunya Nord. Això sí, desenes d'aficionats no es van voler perdre el pas dels vehicles en diverses localitats del Ripollès. A Molló, per exemple, malgrat que el termòmetre marcava 0 graus es van concentrar una quinzena d'espectadors al giratori d'entrada.

El Ral·li Montecarlo Històric, que organitza el prestigiós Automobil Club de Mònaco des de fa 18 anys, està considerat com la gran prova d’hivern sobre rodes de tot Europa i un dels ral·lis històrics més importants en l’àmbit mundial, en què participen vehicles de gran valor històric i esportiu. Es tracta dels mateixos cotxes que a la seva època havien participat en el mític ral·li Montecarlo. A banda de Barcelona, també hi van haver sortides prèvies a Copenhaguen (Dinamarca), Reims (França), Glasgow (Escòcia) i Torí (Itàlia),

Galeria de fotos

Fotos del Ral·li Montecarlo Històric a Ripoll 2012 (Adrià Costa)

Fotos del Ral·li Montercarlo Històric a Ripoll 2011 (Adrià Costa)

Fotos del Ral·li Montecarlo Històric a Ripoll 2010 (Adrià Costa)

Fotos del Ral·li Montecarlo Històric a Ripoll 2009 (Arnau Urgell)
 

El Ral·li Montecarlo Històric, a Molló Foto: Josep Maria Montaner

El Ral·li Montecarlo Històric, a Molló Foto: Josep Maria Montaner