Dissabte clau per a l'elecció del cap de llista d'ERC a les municipals de Ripoll

Teresa Jordà aspira a encapçalar la llista dels republicans per cinquena vegada | Hores d'ara no es descarta que hi hagi una segona opció i que s'hagin de fer unes primàries internes

Arnau Urgell
31 de gener del 2015
Actualitzat el 01 de febrer a les 9:17h
Teresa Jordà i Nancy Rovira, en una imatge d'arxiu
Teresa Jordà i Nancy Rovira, en una imatge d'arxiu | Arnau Urgell

Teresa Jordà i Nancy Rovira, en una imatge d'arxiu. Foto: Arnau Urgell


Dissabte clau per a l'elecció del cap de llista d'Esquerra Republicana de Catalunya a les municipals de Ripoll. Teresa Jordà aspira a ser candidata per cinquena vegada –va ser alcaldessa des del 2003 al 2011- però hores d'ara no es descarta que hi hagi una segona opció.

L'assemblea d'ERC de Ripoll ha de tancar –a menys de quatre mesos de les municipals- el cap de llista. Quan mancaven menys de 24 hores per la decisió, segons les fonts consultades per aquest mitjà, no estava clar si hi hauria una sola opció o bé dues. Si s'acabés produint aquest fet tot apunta que se celebrarien unes primàries internes per tal que es dirimís qui encapçalarà la llista.

Mentre la candidatura de Teresa Jordà està confirmada no està clar que hi hagi una segona opció. Tot apunta que la regidora Nancy Rovira, que també és la cap de la secció local, medita si presentar-se a unes eventuals primàries. De fet, a inicis de legislatura s'hi va postular de manera més o menys explícita en una entrevista a El 9 Nou. Sigui com sigui, la decisió s'hauria de prendre avui i, en principi, a les vuit del vespre es comunicaria als mitjans de comunicació i a la resta de la ciutadania.