Twitter es renova

La xarxa social incorpora grups privats i captura directa de vídeos

Nació Digital
28 de gener del 2015
Actualitzat a les 12:37h


Twitter ja ha posat en marxa dues de les novetats que havia anunciat: els grups de conversa privats i la gravació de vídeos directament des de la seva aplicació, les quals arribaran a tots els usuaris durant els propers dies.

Pel que fa la primera, els grups seran similars als que ofereix Facebook i WhatsApp. Els internautes podran intercanviar missatges de manera privada amb tots aquells que hagin estat afegits a la conversa, i a més no caldrà que se segueixin entre sí.

D'altra banda, la gravació i edició de vídeos directament des de l'aplicació també s'acosta als serveis que ja incorporen altres xarxes socials. A partir d'ara no serà necessari capturar les imatges des de fora de l'aplicació de Twitter, sinó que es podrà fer a través d'aquesta. La duració màxima dels vídeos serà de 30 segons i es podran previsualitzar abans de ser publicats. Els qui disposin d'un iPhone tindran l'opció de pujar les gravacions des de la seva galeria, una funció que el servei preveu obrir als usuaris d'Android pròximament.