Txarango acumula 10 nominacions als Premis Enderrock de votació popular

Opten a millor disc, millor cançó, millor directe i millor lletra de cançó, entre altres | Els possibles premis s'afegeixen al guardó de millor grup segons la crítica

Actuació de Txarango a la gala dels Premis Enderrock 2014
Actuació de Txarango a la gala dels Premis Enderrock 2014 | JMM
Redacció
27 de gener del 2015
Actualitzat el 28 de gener a les 7:42h

Actuació de Txarango a la gala dels Premis Enderrock 2014. Foto: Josep Maria Montaner


Txarango acumula fins a deu nominacions als Premis Enderrock de votació popular. És el grup que en té més –per darrera Els Amics de les Arts, amb vuit, i Cesk Freixas i The Crab Apples, amb sis cadascun- en els màxims guardons de la música catalana. Uns reconeixements del públic que es podrien afegir al de millor grup del 2014 segons la crítica dels mateixos Premis Enderrock.

Els Txarango opten al premi a millor disc del 2014, millor cançó amb "Som riu" i "Músic de carrer", millor artista, millor directe, millor lletra de cançó amb "Batega", "Compta amb mi" i "Tant de bo" , millor videoclip amb "Músic de carrer", millor DVD musical i millor portada de CD.

El lliurament de premis es farà el proper 26 de març al Teatre Municipal de Girona que acull per tercer any consecutiu una gala que enguany estarà dedicada a Xavier Cugat, Gato Pérez i Ovidi Montllor. Des d'avui i fins el 10 de febrer el públic podrà votar els seus grups favorits entre els 10 classificats de cada categoria. Lluís Gendrau, director del grup Enderrock, ha assenyalat en la presentació de la gala a Girona (foto) que les nominacions demostren que la renovació de l'escena musical catalana "està garantida".
 

Participeu a la segona fase de votació popular dels Premis Enderrock