El Govern tornarà la paga extra de fa dos anys als treballadors públics

La mesura inclou tot el personal de la Generalitat

per Josep Prat, 23 de gener de 2015 a les 20:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de gener de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha anunciat aquest divendres que la Generalitat abonarà als empleats públics els primers 44 dies de paga extraordinària de desembre del 2012, al marge que recuperin la totalitat de les seves pagues aquest any.

En la seva compareixença a la comissió d'Afers Institucionals per explicar la partida pressupostària del seu Departament, ha precisat que la mesura inclou tot el personal de la Generalitat i el seu sector públic, incloent-hi el personal de les universitats i el de l'administració de Justícia.


Així, el Govern dóna resposta a una reivindicació dels sindicats, amb els quals es reunirà dilluns per acabar de definir la manera de fer efectiu el pagament. Els sindicats demanaven que abonés la part meritada de l'extra de 2012 (uns 44 dies) que la Generalitat va descomptar al personal quan va aplicar el decret del govern central pel qual es va eliminar una paga a tots els treballadors públics de l'Estat.

 

Participació