L'Abadessenc, campió d'hivern

Els santjoanins derroten el Quart (1-0) i aprofiten l'empat del Camprodon i la derrota del Guíxols per situar-se líders en solitari de Segona Catalana

19 de gener del 2015
Actualitzat el 21 de gener a les 9:23h
L'Abadessenc és el campió d'hivern del grup 1 de Segona Catalana. Els santjoanins van viure aquest cap de setmana una jornada rodona ja que no només van derrotar el Quart (1-0) sinó que van aprofitar l'empat del Camprodon a Calonge (1-1) i la derrota el Guíxols a Vilamalla (4-1) per desfer el triple empat al capdavant de la classificació. D'aquesta manera, la primera volta acaba amb l'Abadessenc amb 33 punts, el Camprodon amb 31 ocupant la plaça de promoció i el Guíxols tercer amb 30 punts.

Els santjoanins en va tenir prou amb un gol de Jaume Francolí al minut 43 per acabar la primera volta amb victòria –la desena en disset partits-. L'equip blanc-i-negre va poder disputar el partit al municipal de Sant Joan ja que la Federació Catalana va suspendre cautelarment la sanció de tancament del camp pel llançament d'un petard –que el club sosté que es va produir a fora de les instal·lacions-.

El Camprodon, per la seva banda, va esgarrapar un punt del camp del Calonge. Els empordanesos es van avançar amb un gol de Gerard Maese al minut 27 però Jordi Darné va empatar a deu minuts del final permetent als camprodonins situar-se segons en solitari.