Ripoll contractarà 24 persones en el marc del projecte Treball als Barris

La iniciativa permetrà formar 20 joves que, durant sis mesos, tindran un contracte de formació

Redacció
14 de gener del 2015
Actualitzat a les 10:38h
L'Ajuntament de Ripoll, en el marc del projecte Treball als Barris 2014 contractarà un total de 24 persones. L'acció, subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), va començar el passat 30 de desembre a la Casa d'Oficis de Ripoll. Suposarà la formació i contractació de 20 joves de la vila així com feina per un any als quatre professionals que integren l’equip: una directora, una administrativa i dos monitors. El pressupostos total és de 257.798 euros dels quals un 98% està subvencionat pel SOC.

Les especialitats formatives de la Casa d’Oficis d'enguany són auxiliar de treball i manteniment d’interior d’edificis Cadascun dels mòduls comptarà amb deu alumnes i es combina la formació teòrica amb pràctiques laborals i els darrers sis mesos amb un contracte en formació.

En el mòdul de manteniment es rehabilitarà un pis municipal del Barri Vell, posant en pràctica coneixements de paleteria, pintura, instal·lacions i soldadures. Una vegada rehabilitat el pis formarà part de la borsa de lloguer municipal, amb l’objectiu de continuar revitalitzant la zona. Per altra banda, en el mòdul d’auxiliar de treball social es prestaran els seus serveis al Consorci de Benestar Social, a la Fundació Comte Guifré, a la Fundació MAP i a l’Escola Ramon Surinyach.