Abadessenc, Camprodon i Guíxols, colíders de Segona Catalana

Els dos equips del Ripollès comencen el 2015 amb triomfs contra Bisbalenc i Base Roses

12 de gener del 2015
Actualitzat a les 11:50h
Abadessenc i Camprodon, juntament amb el Guíxols, són els nous colíders del grup 1 de Segona Catalana. Els tres equips no van fallar i van aprofitar l'ensopegada del Llagostera B per assaltar la primera posició. D'aquesta manera, continua la igualtat al capdavant de la classificació amb sis equips separats per només quatre punts.

Els santjoanins –a qui la Federació Catalana de Futbol ha confirmat la sanció de tancament d'un partit del municipal- van començar el 2015 amb una victòria clara al camp de l'Atlètic Bisbalenc (1-3). El partit, contra un rival en zona de descens, va quedar pràcticament sentenciat abans de la primera mitja hora de joc amb gols d'Aleix Martí (minut 13), Gerard Serra (minut 18) i Aleix Martí (minut 25). Tot i que ràpidament va retallar distàncies Jordi Franco amb el 3 a 1, el marcador ja no es va moure en la darrera hora del partit.

El Camprodon, per la seva banda, també va tenir un partit força plàcid. Va derrotar el Base Roses, una de les revelacions de l'inici de la temporada, per 3 a 0 amb un gol matiner d'Eric Galceran i un doblet de Gerard Capdevila.