Sant Joan rehabilita un edifici per oferir pisos de lloguer

Un conveni amb l'INCASÒl permetrà disposar de quatre habitatges de protecció oficial

Redacció
09 de gener del 2015
Actualitzat el 19 de gener a les 17:10h
Signatura del conveni entre INCASÒL i l'Ajuntament de Sant Joan
Signatura del conveni entre INCASÒL i l'Ajuntament de Sant Joan | ElRipollès.info

Signatura del conveni entre INCASÒL i l'Ajuntament de Sant Joan. Foto: ElRipollès.info


Sant Joan de les Abadesses rehabilitarà un edifici per oferir pisos de protecció oficial de lloguer. Una actuació que serà possible després del conveni signat amb l'Institut Català del Sòl (INCASÒL) per modificar i regularitzar els acords econòmics i patrimonials existents entre les dues administracions.

L'acord contempla que l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses executi les obres d’adequació i rehabilitació de l’edifici, propietat de l’INCASÒL, situat a la finca del carrer Manigosta 4. D’aquesta manera es disposarà de quatre nous habitatges de protecció oficial per al municipi. Així mateix, l’INCASÒL formalitzarà amb l’Ajuntament un contracte de lloguer del local situat a la planta baixa de l’edifici que el consistori continuarà destinant a sala de vetlla municipal.

L’edifici constarà de quatre habitatges de protecció oficial en règim de lloguer. Els pisos tindran dues habitacions i una superfície útil aproximada de 60 metres quadrats. L’Ajuntament preveu finalitzar les obres dels nous habitatges en el termini d’un any.