El Circuit Folc aplega Toti Soler, Ebri Knight i els Randellaires

El cicle oferirà un doble concert el cap de setmana al Teatre Comtal i a la sala Eudald Graells a Ripoll

Doble concert dels Randellaires al Circuit Folc
Doble concert dels Randellaires al Circuit Folc | Marc Cargol
Redacció
08 de gener del 2015
Actualitzat el 09 de gener a les 7:27h

Doble concert dels Randellaires al Circuit Folc. Foto: Marc Cargol


El Circuit Folc tornarà a Ripoll aquest cap de setmana per sisena vegada. Aquest esdeveniment, organitzat per la revista Enderrock, l'associació Paupaterres, els Randellaires i l'Ajuntament, porta des de fa anys la millor música folk en diverses localitats del país.

Tal i com va passar l'any passat –l'edició amb un cartell millor amb Kepa Junquera, Miquel Gil i Pep Gimeno el “Botifarra”, entre altres-, el Circuit Folc oferirà una doble ració: divendres al Teatre Comtal (entrada a 5 euros) i dissabte a la sala Eudald Graells (amb entrada gratuïta).

En aquesta ocasió el cap de cartell és el guitarrista Toti Soler. Al llarg de la seva extensa carrera ha col·laborat amb músics de la categoria de Jordi Sabatés, Cinta Massip, Ester Formosa, Carles Rebassa, Francesc Pi de la Serra, Sílvia Pérez Cruz, Pascal Comelade, Maria del Mar Bonet i Pau Riba. Tanmateix, la relació artística més recordada és la que va mantenir durant anys amb Ovidi Montllor, cantautor que aquest 2015 se'n recordarà el vintè aniversari de la mort.

A banda de Toti Soler, el concert de divendres al Teatre Comtal també inclourà el compositor i músic Eduard Iniesta així com els Randellaires. De fet, el grup de música d'arrel del Ripollès faran doblet ja que també actuaran dissabte a la sala Eudald Graells. Aquest segon concert, gratuït a partir de les set del vespre, també inclourà Inxa Impro Quartet –un quartet de jazz liderat per un graller- i els maresmencs Ebri Knight, grup que s'autodefineix com a folk-rock hooligan en català.
 
Programa Circuit Folc 2015 a Ripoll
Divendres 9 de gener
Teatre Comtal, 21.00 (5 euros)

Toti Soler
Eduard Iniesta
Randellaires

Dissabte 10 de gener
Sala Eudald Graells, 19.00 (gratuït)

Inxa Impro Quartet
Ebri Knight
Randellaires
 

Programa complet del Circuit Folc 2015 a Ripoll (pdf)


Galeries de fotos

Fotos del Circuit Folc 2013 a Ripoll (Sergi Colomé)

Fotos del Circuit Folc 2010 a Ripoll (Arnau Urgell)