Un jove de Ripoll de 25 anys mor en un accident de trànsit a la N-260

El sinistre va succeir cap a la 1 de la matinada a tocar del polígon de la Barricona | Un segon ocupant del cotxe va resultar ferit "menys greu" i traslladat a l'Hospital Trueta de Girona

Punt exacte de l'accident mortal a la Barricona de Ripoll
Punt exacte de l'accident mortal a la Barricona de Ripoll | Arnau Urgell
Redacció
24 de desembre del 2014
Actualitzat el 25 de desembre a les 12:08h

Punt exacte de l'accident mortal a la Barricona de Ripoll. Foto: Arnau Urgell


Un jove de Ripoll de 25 anys ha mort aquesta matinada en un accident de trànsit a la carretera N-260. El sinistre ha succeït a l'entorn de la 1 de la matinada a tocar del polígon de la Barricona quan, per causes que es desconeixen, un vehicle ha sortit de la via. Un segon ocupant del cotxe ha resultat ferit i ha estat traslladat a l'Hospital Doctor Trueta de Girona. Aquesta segona persona, el copilot, presenta un estat "menys greu" –denominació oficial per descriure un ferit entre lleu i greu-, segons el Servei Català del Trànsit.

El sinistre s'ha produït al km 113,5 de la N-260. Tot apunta que el vehicle viatjava en sentit Ripoll –des de Sant Joan de les Abadesses- i ha envaït el carril contrari a l'alçada del restaurant de la Barricona. El turisme, un Seat Ibiza, ha continuat avançant fins que ha caigut per un petit marge de metre i mig a tocar de les naus de transició del polígon industrial.

La víctima mortal es tracta de Pedro Márquez Nart, el conductor del vehicle, i ha hagut de ser excarcerat pels Bombers de la Generalitat. A l'accident hi han han treballat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del sistema d’Emergències Mèdiques.

Segona víctima mortal del 2014

L'accident d'aquesta matinada és el segon que deixa una víctima mortal a la comarca aquest 2014 després que el que es va produir a la ronda dels Pintors el passat mes de maig. L'any passat, en el pitjor balanç des del 2007, van morir un total de sis persones, quatre de les quals en un mateix accident a la C-17 a la Farga de Bebié.

Restes del cotxe accidentat al polígon de la Barricona de Ripoll. Foto: Arnau Urgell