L'Abadessenc tanca l'any amb una jornada rodona

Derrota l'AE Roses (0-1) i aprofita que cap dels nou primers guanya | El Camprodon empata al camp del líder (2-2)

Redacció
22 de desembre del 2014
Actualitzat a les 11:50h
El CE Abadessenc va tancar l'any amb una jornada rodona. No només va guanyar al camp de l'AE Roses, un dels equips de la zona alta, sinó que va aprofitar que entre els nou primers classificats cap va aconseguir guanyar. D'aquesta manera, acaba el 2014 amb 27 punts, a un sol del líder, un Llagostera B que no va passar de l'empat a casa amb el Camprodon (2-2).

De fet, la classificació del grup 1 de Segona Catalana continua molt ajustada. Entre el líder i el setè classificat només hi ha un marge de cinc punts. L'Abadessenc és tercer amb 27 punts, els mateixos que el Guíxols, el segon classificat. Aquest dissabte en va tenir prou amb un solitari gol de Daniel Gonzàlez al minut 22 per sumar tres punts d'or (0-1).

El Camprodon, per la seva banda, també va aconseguir un gran resultat empatant a dos al camp del Llagostera B, el líder de la categoria. Un punt que els deixa quarts, però empatats amb l'Abadessenc i el Guíxols. De fet, els gironins es van avançar per 2 a 0 en només tres minuts gràcies a un doblet de Pere Espuña però els camprodonins van reaccionar. Gerard Capdevila va escurçar distàncies abans de la mitja part i Ezekiel Romero va empatar al minut 67.

Segona Catalana (grup 1)
UE Llagostera B 2 - UE Camprodon 2
AE Roses 0 - CE Abadessenc 1

Classificacions grup 1 Segona Catalana
 

Tercera Catalana (grup 5)
UE Campdevànol 2 - CF Torelló 0

Classificacions grup 5 Tercera Catalana
 

Tercera Catalana(grup 17)
CF Ripoll 1 - UE Porqueres 1

Classificacions grup 17 Tercera Catalana


Quarta Catalana(grup 3)
CF Vinyoles 3 - CF Ripoll B 2

Classificacions grup 3 Quarta Catalana


Quarta Catalana(grup 17)
CF Serinyà 2 - UE Camprodon B 3

Classificacions grup 17 Quarta Catalana