L'Abadessenc, sancionat amb el tancament del camp i 300 euros pel llançament d'un petard

El club i la Barra Jove es mostren indignats perquè el coet es va tirar a l'exterior de les instal·lacions | "Hi ha una persecució contra el nostre club", diu el president

Redacció
19 de desembre del 2014
Actualitzat el 23 de desembre a les 10:17h
La Federació Catalana de Futbol ha sancionat el CE Abadessenc amb el tancament durant una jornada del camp municipal així com una multa de 300 euros pel llançament d'un petard en la darrera jornada que els va enfrontar al Bescanó. Al club santjoaní –així com a la Barra Jove, el grup d'animació dels blanc-i-negres- regna la indignació ja que des de fa dos anys saluden l'inici del partit amb un element pirotècnic però sempre des de l'exterior de les instal·lacions.

"Com a cada partit, un membre de la Barra Jove surt per una porta del camp i tira un petard en un camí", ha explicat el president Joel Regué a ElRipollès.info. En aquesta ocasió, però, l'"explosió" va coincidir amb l'entrada al camp d'un informador de la federació que, des de lluny, va veure el fum i es va pensar que s'havia tirat a l'interior de les instal·lacions. La incidència no apareix a l'acta de l'àrbitre però la FCF ha tirat pel dret i ha sancionat el club amb un partit de tancament i 300 euros de multa.

Es dóna la circumstància que fa dos anys ja van ser sancionats per un episodi similar i, des d'aleshores, els petards van deixar de tirar-se a l'interior de les instal·lacions esportives. "Si et sancionen per una cosa que has fet, hi estàs d'acord", assegura Joel Regué que anuncia que recorreran la sanció per ser totalment "injusta". Una petició que des de la Barra Jove també s'ha fet demanant a la federació que rectifiqui.

L'Abadessenc denuncia una "persecució"

La notícia arriba dues jornades després que una picabaralla acabés amb quatre jugadors del club i l'entrenadorsancionats –dos dels quals amb quatre partits-. El president de l'Abadessenc relaciona els dos episodis i considera que la presència de l'observador podria estar relacionada amb els primers incidents. Per tot plegat considera que pateixen una "persecució".