El Ripollès es queda sense inici ni final d'etapa de la Volta

La ronda ciclista catalana només tindrà un dia d'alta muntanya amb final a la Molina, després de dos anys seguits pujant a Vallter

Redacció
17 de desembre del 2014
Actualitzat el 25 de desembre a les 12:11h
Vallter es queda sense Volta
Vallter es queda sense Volta | JMM

Vallter 2000 es queda sense Volta. Foto: Josep Maria Montaner


El Ripollès es quedarà el 2015 sense ni inici ni final d'etapa de la Volta Catalunya després de dos anys. La ronda ciclista catalana passarà a tenir una sola jornada d'alta muntanya amb final a la Molina, deixant de pujar a Vallter com havia passat els dos darrers anys. Tot i això, és possible que el pilot passi per la comarca en el marc de l'etapa reina Tona-La Molina. El 2014 els ciclistes van travessar Ripoll fins a tres dies seguits en la Volta més ripollesa que va acabar amb victòria de Joaquim "Purito" Rodríguez.

La Volta Catalunya 2015 començarà 23 de març a Calella. L'endemà es disputarà l'etapa Mataró-Olot mentre que la tercera jornada tindrà inici i final a Girona. A la quarta es disputarà l'etapa reina, entre Tona i la Molina mentre que l'endemà els ciclistes sortiran d'Alp per arribar a Valls. Cervera-Port Aventura i Barcelona-Barcelona seran les dues darreres jornades.

Galeries de fotos Volta Catalunya

Fotos del pas per Camprodon-Volta Catalunya 2014 (Ajuntament de Camprodon)

Fotos de l'ascens a la collada de Toses-Volta Catalunya 2012 (Adrià Costa)

Fotos del pas per Ripoll-Volta Catalunya 2011 (Adrià Costa)