El Camprodon goleja el Cassà (4-1) i se situa a un sol punt del líder

L'Abadessenc no passa de l'empat a casa (1-1) i queda a dos punts de la promoció

15 de desembre del 2014
Actualitzat a les 7:47h
El Camprodon va golejar el Cassà per 4 a 1 i ha acabat la penúltima jornada de l'any a un sol punt del líder, el Llagostera B. En canvi, l'Abadessenc no va passar de l'empat a casa amb el Bescanó (1-1) i queda cinquè, a dos punts de la promoció, en una classificació del grup 1 de Segona Catalana que continua molt ajustada.

Els camprodonins, que venien de perdre la darrera jornada, no van fallar davant del Cassà. A la primera part ja van marcar dos gols, Gerard Capdevila (minut 6) i Jordi Gil (minut 40), mentre que els altres dos gols van arribar a la represa gràcies al segon de Gerard Capdevila i a la diana de Jordi Darné. La victòria permet als homes de Manel Puigverd sumar 26 punts, els mateixos que el Guíxols –el líder que va perdre- i un menys que el Llagostera B.

Amb 24 punts, i en cinquena posició, queda un Abadessenc que va empatar a casa amb el Bescanó. Els homes de Toni García es van avançar just abans del descans gràcies a un gol d'Antoni Coma (minut 40) però els gironins van arrencar un punt poc abans del xiulet final mitjançant Sanku Jabbie.