Teisa inverteix 1,7 milions en renovar la seva flota d'autobusos

Presentació dels nous autobusos
Presentació dels nous autobusos | ACN
Redacció
13 de desembre del 2014
Actualitzat a les 19:10h
L'empresa banyolina Teisa ha invertit 1.715.000 euros per adquirir nous autobusos nous, renovant així la seva flota que consta de 147 unitats. En els darrers vuit anys, la firma ha adquirit 61 vehicles per valor de més de 12 milions d'euros. Vuit dels nou vehicles nous disposen de plataforma per a persones amb mobilitat reduïda.

Aquest dissabte, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha presidit l'acte de presentació dels nou vehicles nous que l'empresa Teisa ha incorporat a la seva flota. Des de la companyia afirmen que la inversió respon a la voluntat de millorar les comunicacions a les comarques de Girona i renovar els seus autobusos.

Dels nous vehicles, cinc són autocars interurbans de 59 i 55 places, un autobús urbà de 85 places, un altre autocar suburbà de 59 places, un autocar discrecional de 55 places i un microbús de 28. Vuit dels nou vehicles disposen de plataforma per a persones amb mobilitat reduïda i tots ells incorporen les darreres tecnologies en seguretat i confort, a més d'un disseny còmode.

L'empresa Teisa és una companyia que va néixer el 13 de març del 1920 a Banyoles. Amb 190 treballadors directes, 147 vehicles urbans i interurbans i més d'una cinquantena d'acompanyants de transport escolar; la firma opera en 45 línies de transport regular i unes 80 rutes escolars i de transport adaptat. Al Ripollès disposa de les concessions de la majoria de línies internes –entre les que comuniquen Campdevànol i Ripoll amb Camprodon- així com la de Camprodon a Barcelona i de Ripoll a Vic, entre altres.