Ripoll batega amb «La Marató» de TV3

Encesa de 3.000 espelmes a Ripoll
Encesa de 3.000 espelmes a Ripoll | MU
Redacció
09 de desembre del 2014
Actualitzat a les 7:55h

Encesa d'un cor d'espelmes a Ripoll. Foto: Marcel Urgell


ElRipollès.cor, com no podia ser d'altra manera, s'ha suma a les activitats relacionades amb La Marató de TV3, que enguany es dedica a les malalties cardiovasculars. Aquest diumenge van encendre un cor format per 3.000 espelmes a davant del Monestir de Santa Maria. L'activitat també servirà per tancar la Fira de Nadal organitzada per la Unió de Botiguers de Ripoll.

L'activitat solidària, amb el títol “Dóna llum als cors del Ripollès”, va ser possible gràcies a la col·laboració ciutadana. Les setmanes prèvies es van poder fer donatius a diverses botigues de la comarca i el mateix dia "comprant" simbòlicament les espelmes al preu d'un euro.

A partir de les set del vespre es va començar a encendre el cor, una tasca que es va allargar durant una mitja hora. Carles Mauri, president d'ElRipollès.cor, va mostrar la satisfacció per l'èxit de la col·laboració i va agrair la col·laboració de centenars de persones. La quantitat de diners recollits –pendent encara de recomptar- no es farà públic fins després de la celebració de La Marató, el proper diumenge 14 de desembre.

Encesa d'un cor d'espelmes a Ripoll. Foto: Marcel Urgell