Un veí de Sant Joan, a la presó per robar en una òptica d'Olot

L'home, de 39 anys, ja havia estat detingut el passat 24 d'octubre després d'intentar robar en una botiga de bicicletes de la capital garrotxina

Redacció
05 de desembre del 2014
Actualitzat el 11 de desembre a les 7:43h
Un veí de Sant Joan de les Abadesses de 39 anys ha ingressat a la presó després de robar en una òptica d'Olot. Els fets van succeir la matinada del passat dimarts i pocs minuts després els Mossos d'Esquadra van enxampar l'individu, que actuava conjuntament amb un veí d'Olot de 42 anys, amb els objectes sostrets. Es dóna la circumstància que ja havia estat detingut el 24 d'octubre després d'intentar robar en una botiga de bicicletes a la capital garrotxina, segons han confirmat fonts dels Mossos a ElRipollès.info.

Els fets van succeir a la 1 de la matinada del 2 de desembre. Els Mossos van rebre l'avís que s'havia produït un robatori amb força en una òptica d'Olot. Una patrulla es va adreçar ràpidament al lloc dels fets i van comprovar que els lladres havien forçat la porta d’entrada amb un objecte contundent i havien sostret diversos objectes de dins de la botiga.

A continuació, els agents van iniciar la recerca dels autors del robatori. Pocs minuts després, i en una zona propera, van localitzar dues persones que coincidien amb la descripció dels possibles lladres. En comprovar el contingut d’una bossa que portaven van veure que hi havia nombroses d’ulleres de sol i un telescopi. Després de diverses gestions es va confirmar que aquests articles havien estat sostrets de l'òptica i, per aquest motiu, les dues persones van quedar detingudes per la seva presumpta relació amb el robatori. També duien barrets i perruques que van utilitzar per tal de passar desapercebuts.

Els dos detinguts, veïns de Sant Joan de les Abadesses i Olot, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la capital garrotxina i en va decretar l'ingrés a la presó. La multireincidència –tenien nombrosos antecedents per delictes relacionats amb el patrimoni- pot haver estat un factor que expliqui la decisió del jutge.