El Madrid no té pietat de la UE Cornellà de Pep Caballé (5-0)

El jugador ripollès va ser suplent i va entrar al camp al minut 69

03 de desembre del 2014
Actualitzat a les 10:40h

El Cornellà, al Santiago Bernabéu. Foto: UE Cornellà

El Reial Madrid no va tenir pietat de la UE Cornellà de Pep Caballé i va resoldre la tornada dels setzens de la Copa del Rei amb golejada (5-0). D'aquesta manera, l'històrica eliminatòria ha acabat amb un concloent 9 a 1 favorable als madridistes. A la tornada, disputada aquest dimarts al vespre al Santiago Bernabéu, el jugador ripollès va ser suplent i va saltar al camp al minut 69.

El partit va començar favorable als interessos dels verds que van disposar i desaprofitar d'un penal a favor. Tanmateix, el Madrid no es va deixar sorprendre més i va sumar la seva dissetena victòria seguida. El primer gol el va marcar James Rodríguez (minut 16) i a la mitja part el marcador ja mostrava un 3 a 0 amb gols d'Isco i el mateix James.

A la represa Borja López amb pròpia porteria i Jesé, que tornava als terrenys de joc després de vuit mesos lesionat, van tancar la maneta. Pep Caballé va sortir al camp quan el marcador ja marcava un clar 4 a 0.