L'HC Ripoll s'avança a la Puríssima guanyant a la pista de La Garriga (0-2)

Els homes de Dani Viñas se situen líders provisionals de Primera

03 de desembre del 2014
Actualitzat a les 10:22h
L'HC Ripoll es va avançar a la Puríssima i va disputar aquest dimarts el partit corresponent al cap de setmana vinent. Els ripollesos, no només van guanyar a la difícil pista de la Garriga (0-2), sinó que per primera vegada a la temporada va deixar la seva porteria a zero. La victòria permet als homes de Dani Viñas avançar el Folgueroles i situar-se provisionalment com a líder del grup A de Primera Catalana.

El primer temps va ser gairebé perfecte. Després d'un intercanvi inicial de cops on Moi Adam va ser providencial treient un guant que va impedir el primer gol local, Sabata va marcar el 0 a 1 al minut 4 gràcies a un xut llunyà i potent que va batre al porter vallesà. Dos minuts més tard, Ferrer va rematar una passada de Sabata establint el 0 a 2 que al final del partit va ser el definitiu. Tot i això, les ocasions es van succeir i la més clara la va tenir Ferrer enviant una pilota al pal al minut 10.

A la represa van continuar els pals. Xuts de Jeremi, Vergés en una contra a passada de Sabata, i Ferrer en dues ocasions, van trobar el marc de la porteria local. En els darrers minuts la Garriga va estirar-se, provant xuts des de diferents posicions, però sempre van trobar o bé a un defensa ben situat, o bé al porter Moi Adam. A manca de dos segons Ferrer hauria pogut ampliar l'avantatge, però la falta directa que va xutar no va acabar al fons de la xarxa.