L'Abadessenc i el Camprodon perden i deixen de ser líders

El CF Ripoll no aixeca cap i perd el setè partit consecutiu

01 de desembre del 2014
Actualitzat a la 13:16h
L'Abadessenc i el Camprodon continuen una trajectòria en paral·lel. Aquest cap de setmana els dos equips del Ripollès van perdre sengles partits i es van quedar sense el coliderat del grup 1 de Segona Catalana. Els han avançat el Guíxols –nou líder amb 26 punts- i el Llagostera amb 24, amb un punt més que ambdós clubs de la comarca.

L'Abadessenc va perdre a Vilamalla (1-0) amb un solitari gol d'Adrià Ceballos al minut 13. El mateix resultat es va endur el Camprodon de Besalú (1-0) amb una diana de Marc Parés al minut 24. En canvi, el Guíxols, el Llagostera i el Breda, els tres rivals directes dels equips del Ripollès, van guanyar.

Nova derrota del CF Ripoll

El CF Ripoll continua en crisi. Aquest cap de setmana va perdre amb les Planes (0-2) en un dels pocs partits del grup 17 de Tercera Catalana que no es va suspendre per la pluja. Es tracta de la setena derrota consecutiva dels ripollesos que continuen en zona de descens. Ocupen la penúltima posició amb vuit punts, un més que un Vilobí que té pendents per jugar dos partits.