El Ripollès se suma al Gran Recapte d'Aliments

En total hi haurà 22 punts de recollida distribuïts en set municipis de la comarca

Redacció
28 de novembre del 2014
Actualitzat a les 11:00h
Els dies 28 i 29 de novembre el Banc dels Aliments de Catalunya organitza, per sisè any consecutiu, el Gran Recapte d'Aliments a tot el territori. Un 20% de la població catalana viu en situació de pobresa, és per això que la iniciativa vol mobilitzar i sensibilitzar els ciutadans entorn aquesta problemàtica.

Les donacions es podran fer els dies 28 i 29 de novembre a diversos mercats i supermercats d'arreu del país. Les persones que no puguin desplaçar-s'hi també podran participar en la proposta a través de la pàgina web de l'entitat. Es recolliran tot tipus d'aliments de llarga durada, com ara pasta, arròs, llegums i conserves.

Al Ripollès set municipis de la comarca tindran punts de recollida. En total hi haurà 22 locals de col·lecta repartits per Campdevànol, Camprodon, Molló, Llanars, Ribes de Freses, Ripoll i Sant Pau de Segúries.

El Gran Recapte d'Aliments el porten a terme de manera simultània els quatre bancs d’aliments de Catalunya gràcies a la col·laboració de cents de voluntaris, si vols ser un d'ells encara tens temps d'apuntar-t'hi a través d'aquest web.
 

Més informació

 

Llistat dels punts de recollida al Ripollès. Foto: Banc dels aliments de les comarques de Girona