Sorteig d'entrades per als concerts de Roger Mas i Paul Fuster al Quimera Records Festival

Redacció
25 de novembre del 2014
Del 28 al 30 de novembre se celebrarà a Campdevànol la primera edició del Quimera Records Festival. ElRipollès.info, en col·laboració amb els organitzadors, sorteja dues entrades individuals pel concert de Paul Fuster (divendres 28) i dues més pel recital de Roger Mas (diumenge 30 de novembre). Es pot participar una sola vegada al sorteig però es pot optar a les entrades dels dos recitals.

Normes del concurs
 
- Per participar al sorteig de les entrades dels concerts del Quimera Records Festival cal inscriure el nom i cognoms, correu electrònic i telèfon al formulari superior.
 
- Cada participant optarà només una vegada al sorteig de les entrades (pot decidir si opta als dos concerts o només a un.
 
- El termini per participar al sorteig es tancarà el dijous 28 de novembre a les 20.00.
 
- Un cop fet el sorteig, ElRipollès.info contactarà per telèfon el guanyador, a qui es demanarà un DNI de contacte. Si a la segona trucada no es respon, es perdrà el dret a gaudir de la inscripció i es contactarà amb altres participants.
 
- El nom dels guanyadors definitius es farà públic el divendres 28 de novembre al migdia.
 
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected].
 
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí de ElRipollès.info. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.